Verse maaltijden

Dagelijkse maken we diverse maaltijden en gerechten, bereid met verse regionale ingrediënten. Deze maaltijden zijn gemakkelijk te bestellen via de bestel app van TastToe. Superhandig als je geen zin hebt om te koken, laat moet doorwerken of gewoon zin hebt in vers gemaakt gezonde maaltijd!

Vers en gezond eten

Elke werkdag koken we gezonde en verse maaltijden voor je die je kunt bestellen of gewoon komt uitkiezen vanuit de vitrine in de winkel.
Met veel verse groente, alleen natuurlijke ingrediënten en veelal uit de regio. Elke maaltijd bevat minimaal 200 gram groente volgens de aanbevolen hoeveelheid.
Daarnaast bevat de maaltijd een goede balans in goede vetten en een diversiteit aan eiwitten.

Goede seizoens-ingrediënten

De maaltijden zijn ook gezond door beperkt gebruik van zout, geen suiker of onnatuurlijke smaakmakers. De versheid van de ingrediënten uit het seizoen, aangevuld door een diversiteit aan kruiden zorgen voor de authentieke smaak en een hoge voedingswaarde. Conserveringsmiddelen of methodieken worden niet gebruikt, simpelweg om ze niet noodzakelijk zijn gezien de versheid de ingrediënten.

In de keuken werken we elke dag met andere ingrediënten om zo de dagelijkse wisselende maaltijden te bereiden. We werken schoon en alles wordt na gebruik meteen door de vaatwasser gereinigd. Ondanks zorgvuldig schoonmaken kunnen er toch sporen van gluten, ei, vis, schaaldieren, weekdieren, noten, pinda’s, soja, melk, selderij, mosterd of sesamzaad in je maaltijd zitten. De maaltijden zijn allemaal voorzien van allergeen-info. Heb je toch twijfels neem gerust contact op.