BOMMELBEEF

Voortreffelijk rundvlees uit de regio!

Bommelbeef is een echt familiebedrijf uit Ophemert. Momenteel omvat het bedrijf ca. 90 ha. land, 45 ha. rond de boerderij en 45 ha. in de uiterwaarden van de Waal in Waardenburg. Op de uiterwaarden wordt uitsluitend gras geteeld, rond de boerderij ligt 28 ha grasland en 17 ha maïsland.
De melkveestapel omvat jaarrond zo’n 100 dieren, de zoogkoeientak ongeveer 40.

Op het bedrijf wordt met natuurlijke dekking gewerkt, een fokstier loopt tussen de koeien. De dieren krijgen in de zomer onbeperkte weidegang, het melkvee rond de boerderij, de zoogkoeien in de uiterwaarden, waar geen chemische onkruidbestrijding plaatsvindt en geen kunstmest gegeven wordt. Vrijwel dagelijks worden de dieren geteld en gecontroleerd. In de winter worden ze opgestald. Dan worden ze gevoerd met het gras wat in de zomer ingekuild is. De maïs wordt in de herfst gehakseld en ingekuild.

Deze manier van werken noemen ze bij Bommelbeef BOERENLOGISCH. Wij vinden het vlees gewoon heerlijk, smaakvol en mals, voor een eerlijke prijs en volop liefde voor mens, dier en milieu.

In de winkel zijn daarom vleespakketten te koop of te bestellen en ook losse stuks verpakkingen van bijv. biefstuk, braadlappen, stoofvlees, soepvlees en tartaartjes.