TastToe is de winkel waar ‘eten met een verhaal’ centraal staat. Maar waarom eten met een verhaal en wat voor een verhaal dan?

We zijn ons steeds bewuster aan het worden welke invloeden eten op ons leven heeft. Qua gezondheid in eerste instantie natuurlijk. En ook als het gaat om de productie van ons voedsel over het behoud van de het dier, milieu en aardbol! Ook is er steeds meer aandacht (gelukkig) voor de geneeskrachtige werking van kruiden, specerijen en groentes. De welvaart krijgt zijn keerzijde, wij zoeken steeds meer naar welzijn.

TastToe wil graag een belangrijke bijdrage leveren in de mogelijkheid om bewust voor je voeding te kunnen kiezen. Dat doet zij het liefst door direct contact te bewerkstelligen tussen producent, teler en leverancier van pure, zuivere producten en haar afnemers, de klanten en gasten van TastToe. De winkel annex lunchroom biedt zo de mogelijkheid aan haar leveranciers hun eerlijke verhaal over te brengen, hiervoor zullen er met grote regelmaat proeverijen, demonstraties, workshops en uitleg gegeven worden over de mooie producten, veelal uit Nederland/onze regio.

Lees dus snel verder over de leveranciers en hun mooie verhaal.