In de delicatessenwinkel streven we naar een assortiment dat bestaat uit heerlijke verrassende producten met een verhaal en uit de regio. Zodat je altijd weer iets nieuws bij ons vindt en leuke cadeautjes kunt vinden. Of het nu gaat om een heerlijke traditionele bereide pate, Hollandse speciaal kazen met een verrassende dip, traditioneel Hollandse geweven theedoeken of gezonde pindakaas met een verrassende smaak! Ook zullen we al onze unieke leveranciers en producenten met regelmaat uitnodigen hun producten middels een proeverij, workshop of presentatie aan te bieden. Hou de kalender in de gaten (LINK)

Genietend van de huisgemaakte heerlijkheden, kun je dus lekker snuffelen tussen de delicatessen uit de regio en met een mooi verhaal! Zo vind je wellicht een origineel cadeau voor een verjaardag of een heerlijke azijn of pure olijfolie voor een leuk gerecht dat je toch al eens wilde maken of een heerlijke bio/fair trade thee melange, van Da Silva voor een relaxte zondag middag.

Afhankelijk van de seizoenen zullen er ook verse producten te koop zijn, zoals aardbeien of asperges. Ook heerlijk mals rundvlees van BommelBeef bieden we aan.